VIDEO | Basha viziton një servis makinash. Ja për çfarë flet


Turi #PotëDëgjoj, Basha prezanton videon:


Në servisin e makinave të Nikut, sipërmarrësit kurajoz që e ka ngritur biznesin e tij mes vështirësive dhe sakrificave. Biznesi i vogël që mbijeton sot mes vështirësive të mëdha është një nga prioritetet kryesore të programit ekonomik të PD në drejtim të vendit.