“Nuk mundem më”| E veja e Kobe Bryants nuk mundet ta besoj humbjen

Fjalë emocionuese nga Vanessa(37),vejusha e Kobe Bryants(†41). Më 26.janar humbet Vanessa Bryant në një aksident me helikopter bashkshortin e saj dhe vajzën e saj Gianna( †13).
Në një deklaratë shprehet ajo se çfarë ndjen:Vanessa nuk mundet akoma ta akceptojë fatkeqësinë!
Via Instagram shpreh 37.vjeçarja ditën e hënë,atë se çfarë ndjen:“Truri im kundërshton, ta pranojë,që Kobe dhe Gigi nuk janë më.Unë nuk mundem ta përpunoj këtë. Unë e provoj vërtetë, ta përpunoj, që Kobe nuk është më-por trupi im nuk mundet ta akceptojë,që Gigi nuk do kthehet më tek mua“,shkruan Vanessa dhe theksoi:“Si mundem unë të zgjohem çdo mëngjez ndërkohë,që ajo nuk mundet më.Unë jam e dërrmuar. Por unë duhet të jem e fortë për tre vajzat e tjera!“
Për atë është e qartë, që të gjitha këto ndjenja bëjnë pjesë në proçesin e zisë.
Në fund shprehet Vanessa plot dëshpërim:“O zot, unë do dëshëroja, që ata të dy të ishin këtu, dhe ky makth i kobshëm do mbaronte.“

Ceremonia e varrimit për Kobe dhe Gianna Bryant do zhvillohet më 24.02.2020
Kjo datë nuk është zgjedhur rastësisht:Data 24 është numri i bluzës së sportit të legjendës së basketbollit dhe vajza e tij 13.vjeçare Gianna mbante si lojtare e basketbollit bluzën me numër 2.