Dërvish Mikeli fjalë të urta pas tërmetit

Nuk humbet kurre besimtari
dhe puna i shkon se mbari
i behen te mire femija
kane bekim nga Perendia

Nuk humbet kurre besimtari
kur ka pjese tek miresia
nuk i ha harram kandari
dhe nuk ben kurre te keqia

Nuk humbet kurre besimtari
se i ben mire njerezise
dhe kur shkon aty tek varri
i ndrin Nuri i Perjetesise

Nuk humbet kurre besimtari
le nje gjurme e nje kujtim
ne Parajse futet i pari
rron perjete ne Ameshim

Dervish Mikeli .Teqeja Turan Tepelene .28,1,2020