Zbulohet arsyeja pse Alketa Vejsiu u përzgjodh në Sanremo!

Alketa Vejsiu është një prej personazheve më të rëndësishëm të televizionit shqiptar, që në më shumë se 20 vite karrierë ka prezantuar disa prej shfaqjeve më popullore dhe të ndjekura në Shqipëri. Ajo do të jetë një prej 10 femrave që do të shoqërojnë Amadeus në skenë në edicionin e 70-të të Festivalit të Sanremos që do të shfaqet nga data 4-8 shkurt 2020.

Përzgjedhja e Alketa Vejsiut është një operacion marketingu për të gozhduar para TV ple 4 ditë me radhë 500 mijë shqiptarët që jetojnë në ITALI. 500 mijë shikues janë miliona euro reklama. Kaq e thjeshtë është…