Ngrihet Këshilli Politik, reforma zgjedhore përfundon para 15 marsit

Politika ka arritur marrëveshjen e parë sa i përket Reformës Zgjedhore.

Kështu, opozita dhe mazhoranca kanë rënë dakord për formimin e Këshillit Politik me përfaqësues nga opozita, drejtuesit e komisionit të Reformës Zgjedhore dhe përfaqësuesve të grupeve parlamentare në Kuvend.
Palët angazhohen që reforma zgjedhore do të përfundojë jo më vonë se 15 marsi i këtij viti