FOTO| Memeja virale, Edi Rama dhe respekti i tij për fenë

Në vizitën e fundit në Turqi, Edi Rama kërkoi ndihmë për të rindërtuar zonat e goditura nga tërmeti i 26 nëntorit.

Gjatë fjalimit të tij, ra në sy fakti se Edi Rama citoi fjali nga Kurani, përballë biznesmenëve turqë.

Ky fakt solli në kujtesë edhe sjelljen e Ramës ndaj besimtarëve myslimanë në Tiranë.

Por vetëm pak ditë pasi kishte ardhur në Tiranë në prag të krishtlindjeve dhe në natën që u ndezën dritat e pemës së Vitit të Ri, Rama u nxori qytetarëve të Tiranës gishtin e mesit.

Kjo është bërë një meme virale në rrjet.