Caktohet gjyqtari paraprak për dosjen politike e Lulzim Bashës

Lazer Sallaku është caktuar me short gjyqtari paraprak për dosjen e Lulzim Bashës.

Sallaku është gjyqtar i Gjykatës së Tiranë dhe do të vendosë për dërgimin e dosjes në gjyq apo për rikthim prokurorisë.

Kreun i opozitës Lulzim Basha, ish sekretari i përgjithshëm Arben Ristani dhe financieri i Partisë Ilir Dervishi akuzohen për falsifikim të vulave dhe stampave, ndërsa është pushur hetimi për pastrim të produkteve të veprës penale.