Pas-tërmeti, Basha mbledh grupin dhe Kryesinë e PD

Kreu i Partisë Demokratike Basha do të zhvillojë një mbledhje në orën 18:00 me anëtarët e grupit parlamentar dhe të Kryesisë, të cilët kanë qenë në terren përgjatë periudhës pas tërmetit të 26 nëntorit.

Mbledhja do të zhvillohet në selinë blu nën drejtimin e kryedemokratit Basha.

Gjithashtu në takim do të jenë edhe kryetarët e Degëve Durrës, Krujë, Fushë-Krujë, Laç, Lezhë, Kavajë, Vorë, Tirana 4, 6, 8, 12, 14 dhe 15 dhe ish-kryetarët e bashkive Lezhë, Vorë, Kamëz dhe Kavajë.