“Magazinat plot dhe njerëzit nuk marrin asgjë”, Alice Taylor tregon situatën post tërmetit në Shqipëri

Alica Taylor, gazetare e portalit Exit.al, e ftuar në emisionin Tempora në RTV Ora ka dhenë detaje nga situate post tërmeti në vend.

E gjendur në terren, pranë banorëve të dëmtuar, Alice ka vënë re detaje që janë të dhimbshme.

Ajo tregon se ka parë njerëz të cilët nuk kanë asnjë ndihmë ndërkohë që magazinat janë plot. “Kam parë magazina që janë plot ndërkohë që njerëzit nuk po marrin asgjë”. Shprehet Taylor.

Sipas saj ndihmat e dhuruara nuk janë menaxhuar mirë.