Tërmeti shfaqi një anë tjetër të dhimbshme të realitetit tonë!

Nga Av.Besart Logu

Familjet shqiptare akoma shfrytëzojnë rastin e mbushin raftet me ndihma, njësoj si para 30 vitesh!

Gjëndja e rënduar ekonomike i ka bërë të dalin e të marrin pako të ushqimeve që shkojnë si fond për familjet e prekura nga tërmeti. Gjithsesi janë të mirëkuptuar pasi halli i bën, askush nuk merr diçka që nuk i takon, aq më tepër kur nuk i nevojitet!

Dhe për ta sjellë në aktualitet, ky fenomen ndodh në një vend ku investimet publike kapin vlerën e 20 mln €/km rrugës!!!

Realitete ekstremisht të kundërta!

Tipare të vendeve të botës tretë, aty ku korrupsioni dhe varfëria rriten paralelisht me njëra-tjetrën!