POGRADEC| Tryeze kunder “Mini Shengenit Ballkanik” ose thene ndryshe “Jugosllavia e Re”

Kryeministri i Shqiperise Edi Rama takohet sot me Presidentin Aleksander Vucic, por ai eshte i paautorizuar nga shqiptaret dhe i pakonsultuar me ShBA dhe BE, per kete marveshje dhe kesisoj ky eshte vetem nje hap i tij personal.
Zoti Rama, “per shqiptaret dielli lind ne perendim” dhe ju jeni askushi qe te mbani peng kete aspirate te shqiptareve dhe t’a drejtoni ate nga lindja, Serbi-Rusi.
Kosoves po i ngul thike pas shpine dhe nuk e perfaqeson kurre.
-Prandaj nga ana shqiptare e liqenit ishin patriotet dhe nga ana tjeter do takohen tradhetaret.
Levizja vazhdon, pas Tiranes, Shkodres, Elbasanit, Gjakoves, Fierit dhe Pogradecit.