LEGALISTËT| Axhami: Rënia e murit të Berlinit, e drejta e bashkimit të një kombi të ndarë padrejtësisht

Kryetari i partisë Lëvizja e Legalitetit Shpëtim Axhami përmes një komunikimi ka deklaruar se “Sot, 30 vjet më parë me rrëzimin e Murit të Berlinit, liria fitoi mbi izolimin, të drejtat e njeriut dhe e drejta e bashkimit të një kombi të ndarë padrejtësisht, triumfuan mbi gjithçka”

Në një qytetërim modern duhet të shemben jo vetëm muret e ndarjes fizike, por duhet të shemben edhe muret e ndarjes të bashkēpunimit në përgjithësi.
Bota është një dhe kushdo ka të drejtë të jetē pjese e lirë e saj.