VIDEO| Shqiptarët më të varfër çdo ditè. Në fshatra edhe kripa blihet me listë


Anëtarja e kryesisë së PD dhe ish deputetja Dhurata Çupi ka reaguar pas videos së një qytetari në Mat.

Sipas znj. ÇUPI Shqiptarët mè të varfër çdo ditè e me shume. Në fshatra edhe kripa blihet me listë në dyqane

Tregtari në fshatin Shulbatërr të Klosit. Pronari i një prej bizneseve ushqimore në këtë fshat, Myrteza Gjini thotë se ka banorë që e mbajnë 1 vit listën e hapur te borxheve. Edhe kripè marrin me listë. Realiteti deshperues i skamjes.