OREKS| Pemët dhe perimet për muajin nëntor

Nga Ajshe Leka, Nutricioniste

Pemët: Mollë, hurma, dardha,gështenja, ftoi, kivi,mushmolla, ullinjë.

Perimet: Brokoli, lulelakër, finok, lakër, patate,prasi, spinaq,patate, pazi, karrota, panxhar I kuq, rrepa,rilka, selino (gjeth), majdanoz, kopër, labot, lëpjet, endivia, nenexhik(menta), finok.