PROTESTA| ja çfarë i ndodhi në mëngjes ambasadorit të OSBE

Një protestë tjetër është zhvilluar gjatë ditës së sotme kundër Ambasadorit të OSBE në Tiranë Borchardt.

Ndëkrohë që pritej të niste konferenca “forumi për zhvilimin e medis”, disa gra dhe vajza kana hedhur parulla dhe kanë kërkuar Ambasadorit të largohet nga Shqipëria.

Disa ditë më parë ambsadori i OSBE ka bërë një gjest të papranueshem kur protestohej nga banorët e unazës së re pranë drejtorisë së Policisë Tiranë