Rregulli 5 orësh për të qenë të suksesshëm!

Mendoni për dikë që është mjaft i suksesshëm përshembull Bill Gates.
Rregulli 5 orësh është mjaft I thjeshtë, dhe përdoret nga njerëz që kanë arritur diku në jetë.
Ndani një orë në ditë për cdo ditë pune (një orë + 5 ditë pune = 5 orë) për tu bërë të devotshëm ndaj leximit.

Shtoni një orë në ditë lexim, mësim, ose praktikë të një qëllimi që dëshironi të arrini në jetën tuaj.

Arsyeja se pse rregulli 5-orësh është aq efektiv është sepse:
Kur punoni më shumë dhe më gjatë nuk do të thotë se ju jeni duke punuar më mencur. Puna e mirë kërkon kohë për tu mësuar se sa për tu bërë. Kjo do t’iu ndihmojë të fokusoheni në zhvillimin tuaj personal.
Pra janë 5 orë dhe 3 mënyra që gjithkush mund ti ndjekë për të qenë i sukseshëm.
1. Lexo
2. Mendo
3. Eksperimento