‘Modeli kroat’ i qeverise ne projektligjin antishpifje, inekzistent!

Nga Elvin Luku

Asnje nga gazetaret, pedagoget e gazetarise dhe analistet me te cilet diskutova ne Dubrovnik nuk gjejne lidhje me kontekstin shqiptar.

Madje ato u habiten kur mesuan se sa media audiovizive dhe portale ekzistojne ne Shqiperi, pasi nuk e kane ndjere kete inflacion mediash ne realitetin vendas…

Ky ne fakt, ishte nje rikonfirmim i asaj qe nje grup organizatash per median ia kane thene AMA-s ne takimet publike…

Po kush degjon, institucionet autike ne nivel qendror por dhe agjencite publike nuk kane as sy e as veshe per te pare e degjuar…