PE rezolutë me debat për Shqipërinë dhe Maqedoninë të enjten

Parlameni Evropian do të mbajë një seancë plenare të enjten pas kërkesës së grupi të të Gjelbrëve, të cilët kanë paraqitur një rezolutë për të qortuar gabimin historik të mos çeljes së negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, raporton faktor.al.