Çfarë tha Hitleri kur ishte e qartë që kishte humbur luftën…


Nga Rezearta Çaushaj

Kur ishte e qartë që humbi luftën e nuk ngeli më kush të fajësohej, Hitleri tha:

“Populli gjerman dështoi. Nuk ishte i denjë për vizionin tim të madh! Do zbatojmë taktikën e tokës së djegur. Armiku nuk do të marr asgjë!”

Me tokën e djegur nënkuptonte taktikën e shkatërrimit të infrastrukturës, industrisë dhe çdo gjë që mund të përdorej nga armiku.

E njëjta taktikë do të vriste popullin gjerman urie.
Rrethi i tij i afërm më në fund e kuptoi që Fyhreri ishte një psikopat dhe nuk e zbatoi këtë urdhër.
————————————————————————-
PS: Mirë ky Kryeministri jonë solar se ia dijmë avazin, po me këto konferencat e PD që quhen të jashtëzakonshme dhe dëgjojmë të njëjtat gjëra, si i bëhet?!
Epo, tashi një më dy dhe freno kritikën ndaj opozitës që të mos përfundojmë në nivele më të frikshme despotizmi dhe këta i bien fyellit në një vrimë. Na lodhet!