A e dini se 1 në 8 çifte kanë probleme me të bërin e një fëmijë? Dr. Hysnie Aliko ju jep një zgjidhje


Nëse ju dhe partneri keni tentuar për të pasur një fëmijë por nuk ia keni dalë, mos u ndjeni vetëm. Të paktën 10 – 15% e çifteve vuajnë nga infertiliteti. Por fatmirësisht tani ka metoda mjeksore për zgjidhjen e këtij problemi. Bëni qoftë dhe vetëm një konsultë me Dr. Hysnie Aliko, mjeke e specializuar në Itali për këtë fushë. Një bisedë e thjeshtë nuk ju kushton asgjë, por në fund mund të merrni vesh lajmin e mirë të shumëpritur.

Duhet të dini se teknikat e reja të fekondimit artificial kanë bërë progres të mahnitshëm dhe ështeë pothuajse e pamundur që një çift teë mos këtë fëmijeë në ditët e sotme. Dr. Prof. Grimaldi, autori i disa librave mjekësore se bashku me Dr. Hysnie Aliko, me eksperiencë shumëvjeçare neë gjinekologji, brenda dhe jashtë vendit, janë në dispozicionin tuaj.

Klinika GENESIS, e specializuar në gjinekologji ju jep mundesinë e një kontrolli të plotë analizash duke siguruar saktesi maksimale në rezultate, korrektësi dhe përgjegjshmëri nga profesionistë të fushës. Kjo për faktin se laboratori i ri, me aparaturat me të fundit bashkekohore, me ambjente sterile por njëkohesisht dhe profesionalizëm nga ana e stafit, ju siguron precizitet në rezultate, si për kryerjen e analizave rutinë; klinike, biokimike, imunologjike dhe hormonale, përpos analizave specifike gjinekologjike.

Image may contain: people sitting and indoorImage may contain: indoor

Image may contain: text

Qëndra e specializuar në problemet e infertilitetit të çiftit “Klinika Genesis” në Tiranë, në bashkëpunim me qëndrën Grimaldi Medical Group® në Romë, Itali aplikojnë të gjitha teknikat e fekondimit të asistuar si dhe të ngrirjes e konservimit të gameteve.