Gjeti qime në pjatë, Renato Mekolli qeth zero konkurrentët në ‘Hell’s kitchen

Në puntatën e djeshme të “Hell’s kitchen”, Renato Mekolli është nxehur pasi ka gjetur një qime në pjatë dhe ka marrë vendimin e papritur për konkurrentët.

Shefi i kuzhinës i kërkoi konkurrentëve të gjenin kujt i ra qimja në pjatë dhe nëse nuk e gjenin e gjithë skuadra dënohet me qethje flokësh.

“Ose do gjeni personin ose skuadra juaj do shkojë për eliminim, për 2 ose 3 javë do jeni të eliminuar“, i tha Renato konkurrentëve.

Konkurrentët u shprehën se qimja nuk është e tyre dhe dy prej tyre zgjodhën të shpëtojnë skuadrën e të qethen.