OSHEE njofton për zonat që mbesin pa energji elektrike nesër dhe pasnesër

Disa zona në kryeqytet do të kenë mungesë të energjisë elektrike, dy ditët në vijim, 10 dhe 11 tetor.

OSHEE njofton se energjia elektrike do të mungojë disa orë, si pasojë e punimeve për rikonstruksionin e kabinave në këto zona:

10 tetor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Petro Marko”, “Asim Vokshi”, zona përballë Shkollës “Harri Fultz”

10:00-12:00

Pjesërisht rrugët: “Qemal Stafa”, “Manol Konomi”, “Hoxha Tahsim”

12:00 -15:00

Pjesërisht rrugët: “Qemal Stafa”, “Riza Jasa”

11 tetor

09:00 – 15:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Rruga e Durrësit”, “Andrea Kostallari”