Edhe nëse Edi Rama do më dënonte me 100 vite burg, sërish do më gjente në protestë

Nga Aulon KALAJA

Kryeministri Edi Rama ka vendosur 3-vjet burg për protetuesit që bllokojne rrugën. Unë i them Edi Ramës, se edhe nëse do dënohesha me 100 vite burg, sërish do më gjente në proteste. Nuk pranoj asnjë tirani që ndalon te drejtën kushtetuese të protestes. Asnjë individ që e kufizon atë , apo na e bën ne te pamundur reagimin qytetar.

Dy rrugë kemi :
1- Ose të pranojmë që Shqipërinë t’a bëje pronë private rama dhe t’a qeverisë nga çifligu i Surrelit dhe ne të zhdukemi nga Shqipëria . Që të realizohet kesisoj plani ogurzi i Xhorxh Sorosit me mëkëmbës ramçën për shpopullimin e Shqipërisë.

2- Ose ne të luftojmë për të drejtat tona, të protestojme dhe të kundershtojme vendimarrjet e tilla që duan te na mbyllin gojën dhe të na mbysin kryengritjen.

Qe këtë vend t’a qeverisin patriotët dhe të dëbojme tradhtarët .

Unë mendoj se shqiptarët e kane bërë zgjedhjen e tyre dhe po e dëshmojnë me vepra banorët e astirit, artistët dhe qytetarët e Teatrit Kombëtar dhe vatrat e protestave ndezur ndarazi ne gjithe Shqipërinë

more recommended stories

loading...