Mercedes-Benz 240D, bën 4.6 milionë kilometra. Pronari e çon në muze…

Pronari i një taksie i ka dhuruar makinën e tij Muzeut të Mercedesit. Bëhet fjalë për një taksist grek i cili e bleu automjetin e tij Benz 240 d në 1981, vetëm pesë vjet nga prodhimi dhe me 220.000 kilometra të bëra në rrugët e Gjermanisë.

Por në Greqi automjeti Benz filloi një “jetë” të dytë. Shoferi besnik vendosi që makinën e tij t’ia dhurojë kompanisë Benz për ta futur në Muzeun e saj.