FOTO| Bilete avioni e vitit 1928 nga Vlora ne Brindizi

Nga Ergys Alushi

Vlora ka nje histori te pasur me aviona e fluturime brenda dhe jashte vendit

perfshi ketu edhe shkollen e aviacionit qe pergatiste pilote te rinj, te cilen e mbyllen bashke me shkollen e marines