Aktivisti politik Kalaja: Veliaj do të privatizojë furnizimin me ujë, me konçesion tek Oligarkët

Aktivisti politik dhe gazetari Aulon Kalaja përmes një komunikimi ka deklaruar se Kryetari i Bashkise Tirane, Erion Veliaj kerkon te jepe me koncesion ujsjellesin!

Sipas gazetarit Kalaja, Me veprime ose mos-veprime ai po tregon se ceshtja e furnizimit me uje te Tiranes po deshton si pasoje e kesaj ndermarje te “ujsjelles-kanalizime” Tirane.

Per kete arsye, ai do t’a jape me koncesion tek privati dhe qe pas privatit fshihet po ai.
Tirana po qelbet nga mungesa e ujit. Shume qytetare te Tiranes po shfryjne ne rrjetet sociale. Fatura e ujit eshte tre-fishuar. Ujin e pagujme per te pijshme, por eshte i papijshem. Sikur te mos mjaftonin keto, zgjohesh ne mengjes dhe nuk mund te lash syte fhe dhembet.
Duke e kthyer ne katastrofale situaten e furnizimit me uje te Tiranes, Veliaj legjitimon idene e tij, qe kete pune t’a beje privati dhe t’a jape me koncesion. Kjo marrezi duhet ndaluar!