Ftesa nga OSBE dhe Rama| Basha përfundon takimin me aleatët

Ka përfunduar takimi i aleatëve të opozitës së bashkuar të zhvilluar pasditen e kësaj të mërkure aleatët në selinë blu, me kërkesë të kryetarit të Partisë Demokratike Lulzim Basha.

Takimi me përfaqësuesit e opozitës së bashkuar, vjen pas ftesës së OSBE për dialog, e përforcuar edhe nga një ftesë publike e Ramës drejtuar opozitës së bashkuar, e cila është refuzuar nga lideri i opozitës.

Takimi që zgjati përreth 1 orë u zhvillua në selinë blu, ndërkohë nuk ka asnjë informacion në lidhje me atë çfarë është diskutuar në këtë takim.