Lule dhe nderim tek varri i Heroit të Demokracisë, Azem Hajdari

Drejtuesit e lartë të Partisë Demokratike kanë ndjekur sot ceremoninë perkujtimore në Varrezat e Dëshmorëve në nder të Heroit të Demokracisë Azem Hajdari, i vrarë 21 vjet më parë, së bashku me familjen e tij, miq, dashamirë, që luftuan dhe mbështetën Hajdarin në betejën e tij për demokraci.