A është Tirana një qytet i dështuar? Arkitekti dhe urbanisti i njohur thotë: Po!

Nga Besnik Aliaj

Tirana totalisht e dështuar! Trafik mbytës! Ndotje maksimale! Transport publik zero! Tarifa e taksa të ngritura dhe asnjë shërbim! Ujë si në Sahara! Densifikim në rritje pa infrastrukturë! Segregimi minë më sahat! Politika të gabuara! Biçikletizim pa logjikë e këmbësorizim për kapriço. Tirana është qytet i deshtuar sepse çdo njeri humbet minimumi 2 orë në ditë në trafik pa nevojë, dhe humb 2 vjet nga jeta për shkak të ndotjes! Kolaps!