Rrushi| Fruti fisnik me vlera të jashtëzakonshme

-Rrushi mban kurorën e një fruti fisnik,që garanton një jetë të shëndetshme dhe plot shije.
-E gjejmë në tre ngjyra të kuq,të zi dhe të gjelbër.
-Rrushi përmban antioksidantë,vitamine c,a,b6,minerale të rëndësishme si kalium,hekur,fosfor,magnez,selenium.
-Vlerat shëndetsore të rrushit përfshijnë aftësinë për të trajtuar konstipacionin,tretjen e crregullt,lodhjen,crregullimet e veshkave dhe problemet me sytë.
-Rrushi përmban flavonoidë ose antioksidantë të fuqishëm.
-Rrushi është burim i pasur mikronutrientësh si bakri,hekuri dhe mangani që ndihmojnë në formimin dhe forcimin e kolagjenit dhe funksjonet e sistemit nervor.