Njoftoi policinë se i vodhën kamionin, ndërsa ai vetë ishte duke vjedhur në një dyqan

Policia thotë se një burrë në Uashington njoftoi se kamioni i tij ishte vjedhur dhe kjo ndodhi kur ai ishte aty dhe dyshohet se ishte duke vjedhur në një dyqan vetë.
William Kelley thirri autoritetet rreth orës 6 të mëngjesit të mëngjesit për të raportuar se ai la çelësat e tij në sediljen e kamionit të tij të kuq Chevrolet në Kennewick dhe “dikush thjesht e vodhi atë”.

Kelley tha se ai pa një njeri duke hipur në biçikletë i cili i pa çelësat në sedilje dhe më pas hodhi biçikletën në kamion dhe iku bashkë me të.Kur autoritet ndoqën pamjet e kamerave nga zona, ata vunë re një “diçka krejtësisht të re” – që Kelley “ishte në atë vend sepse ai po vidhte në një dyqan afër”.

Kelley u arrestua për dyshim vjedhjeje të pretenduar.