FOTOLAJM| Fëmija nga Patosi refuzon të dalë në foto me Ramën!

Gjatë një takimi me personelin shëndetësor në Patos, kryeministri Rama ka mbledhur të gjithë të pranishmit, me qejf apo jo, për një foto. Por një fëmijë është rebeluar dhe ka vënë duart në kokë që të mos e kapë fotoja. Kjo e ngjashme me rebelimin e një të riu gjermam, i cili nuk bëri përshëndetjen naziste kundër hebrejve.