Aktivisti politik Kalaja: Shqipëria nuk do të kthehet në një lavatriçe të madhe të pastrimit të parave të Europës

Aulon Kalaja, aktivist politik dhe gazstari i njohur përmes një komunikimi ka deklaruar se “Shqiperia nuk do te kthehet ne nje lavatrice te madhe te pastrimit te parave te Europes, ashtu sic kane pretenduar disa diplomate.Dhe kete nuk do e presim nga qielli, por do e tregojme qe dijme t’a bejme vete.
Sipas tij, Sepse ne nuk jemi njerez me bisht, por dijme te reagojme, te cohemi dhe te protestojme.