FOTO: Në rradhë për tu regjistruar për provim| Dhe ju menduat se bënin Revolucionin?

Fakulteti i Drejtesise, UT.
Rradhe te pafundme per tu rregjistruar ne provime.
Koha per ti gjetur zgjidhje ketyre problemeve njeher e pergjithmone.
2020 Viti qe te ndryshojme.