Po tani që futën në kokërr të burgut Janevën, si mendoni a kanë seriozisht amerikanët?!

Nga Vëlla Shkumbini,
Arrestimi i kryeprokurores maqedonase, veriore, a jugore, quajeni si ta doni, është prova më e fortë se amerikanët e kanë seriozisht me reformën në drejtësi.
Asnjë nuk shpëton, as studentët e tyre, as gazetarët, as aktivistët, as sorosistët, as trumpistët, as filorusët dhe as filogjermanët, filoturqit e filoarabët jo e jo!
Ka një SHBA, ka një Amerikë dhe ajo shprehet nëpërmjet Departamentit të Shtetit, të tjerët luajnë kumar me fatet e njërëzve.
Prandaj nëse Departamenti i Shtetit të thotë se ky dhe kjo duhet ta paguajë zullumin, ky dhe kjo duhet ta paguajë se s’bën, ndryshe paç fatin e Janevës dhe Bokit, e nuk ka ligj e maliq që të mbron!