Nga Lady D tek Melania Trump, veshjet me viza gjithmonë në modë

Nga të gjithë motivet gjeometrike veshjet me viza janë konsideruar gjithmonë një ‘must have’ për tu pasur nga të gjithë në botën e modës të Pret-a-porter.

Të propozuara nga stilistët në të gjitha stinët, veshjet me viza janë një tendencë edhe për këtë stinë. Ato kanë mbetur në imazhin kolektiv të veshjeve të përdorura më shumë se 30 vjet më parë nga Lady Diana, por shumë e admiruar edhe nga Melania Trump.

Edhe princesha Charlotte është një prej tyre që zgjedh të veshë veshje me viza. Ja një galeri me veshje me viza të perdorura nga personazhe të famshëm dhe në sfilatat e stilisteve të njohur.