Pse në 21 FOTOT e Ramës për stadiumin, nuk është një foto e kullës?

Kryeministri Edi Rama ka postuar sot disa foto të stadium kombëtar “Qemal Stafa”. Kishte shumë foto detajuese, madje edhe të tualeteve. Mungonte veç një foto. Ajo e kullës në stadium, për të cilën është akuzuar nga opozita dhe Lulzim Basha për aferë korruptive dhe pastrim parash. Dhe asnjë portal pranë qeverisë nuk e kishte kapur këtë detaj.


Foto e faktor.al