Njoftim i OSHEE: Ja zonat që mbesin pa energji elektrike në Tiranë

Në kuadër të planit të investimeve për rritjen e sigurisë së furnizimit me energjinëelektrike për rajonin Tiranë, OSHEE do të punojë më 15 gusht (e enjte) në 8 kabina, duke qenë të detyruar të stakojë furnizimin në oraret dhe zonat si me poshtë:

‪09.00-15.00‬
Pjesërisht rrugët “Xhanfize Keko”, “Kujtim Laro”, Sadik Petrela”, “Rruga e Durrësit”, “Mine Peza”, pranë ish-Kafe Flora,
“Mahmut Fortuzi”, “Siri Kodra‪”, “R‬ruga DIbrës”, “Ali Pashe Guxia”, “Hasbi Serani”, “Konferenca e Pezës” dhe “Teodor Keko”