Ligji i Dekriminalizimit, ligji më efiçient në 30 vite demokraci. Reforma e vërtetë për drejtësi

Zbulimi radhës që u bë për Valdrin Pjetrin na konfirmon tre fakte:

1. Ligji Dekriminalizimit është një nga ligjet më eficente të votuar nga mazhoranca-opozita e kohës. Një ligj që nuk pompohet si arritje nga ambasadat megjithese ato qene ndermjetese. Nje ligj qe se paku ka nxjerre Ramen cullak ne mbi kater raste, ndoshta per kete ARSYE edhe komuniteti nderkembetar me seli ne Tirane hesht duke mos e konsideruar arritje.

2. Prokuroria as eshte lodhur te angazhohet ne verifikimet e rasteve potenciale ne kandidatet e paraqitur nga PS.

3. Rama ka nje ves ose fatkeqesi. Shoket i bien te gjithe kriminela. Nuk di cfare emri t’i vendosesh emerimit te Pjetrit ne votimet e 30 qershorit. Mund ta fitonte me Ketin bashkine por jo, zgjodhi me te afertin dhe i coi njeriun e dyte ne ministrine e brendshme si protegè. Zgjodhi Valdrinin mes sa e sa socialisteve shkodrane duke treguar qe ka nje dashuri per kriminelet ose ish-kriminelet.