Deputeti akuzon rëndë bankën greke në Tiranë! Ja për çfarë…

Nga Adriatik Alimadhi, deputet

Bera nje sherbim per konçesionarin RBS ne ALPHA BANK.
Nga 100 leke qe ishte, ishte bere 1 (nje) euro komisioni.
Dakord per shtesen, por punonjesi i Bankes me thote eshte ngritur komisioni nga 100 leke eshte bere 1(nje) euro.
Para se te firmosja faturen shikoj ne te ishte 150 (nje qind e pesedhjete) leke.
Komunikoj me punonjesin e Bankes duke i thene qe, ju me thate eshte bere 1 (nje) euro, pse me mbani 150, me jepni reston, sepse euro sot eshte me pak, jo me thot, 1 (nje) euro dakord, une keshtu kam urdherin dhe me duhet te mbaj 150 (nje qind e pesedhjete) leke.

A ka kontroll mbi keto Banka qe komisionet i ndryshojne sipas qefit, por edhe vjedhin me kushte komode shqiptaret?