Genti, heroi i heshtur i Teatrit Kombëtar. Qytetari model i Tiranës

Nga Martin Gjonaj

I palodhur, i kudondodhur, duke bërë gati skenën, sallën, ndriçimin, foninë, gjeneratorin…çdo gjë.

Nuk beëën check in Teatri nga fb, as nuk përlan mikrofonin kur të gjithë prozhektorët e kamerat janë ndezur, edhe pse ka shumë çka të thotë.

Ka mbi një vit që organizon logjistikën e protestës çdo mbrëmje, por kurrë nuk mburret si ca qe kane vetem dy jave qe jane bashkuar (nja 1 orë) aty te sheshi e fryhen që kane 2 vjet që luftojnë kundër bajlozeve.

Nuk kerkon protagonizem, por me modelin e tij te aktivizmit dhe te angazhimit qytetar, pa asnje interes personal, duke lene shpirtin per nje kauze te drejte, eshte nje shembull i jashtezakonshem per tu ndjekur.

Ky është Genti jonë! Qytetari model i Tiranes!