Plas sherri masiv në plazhin e Shëngjinit| Lezhjanët rrahin kosovarët

Një sherr masiv ka ndodhur mes disa grupeve pushuesish në Shëngjin, mosha e të cilëve është e re.

Ngjarja ka ndodhur gjatë ditës së djeshme, ndërsa në konflikt janë përfshirë një numër shumë i madh personash, ndërsa nuk bëhet e qartë arsyeja e këtij sherri.

Ajo që është edhe më e çuditshme, është fakti se gjithçka ka ndodhur në dytë e disa punonjësve të policisë, të cilët nuk kanë qenë të aftë që të shuajnë sherrin.

Sipas një faqeje në Facebook që e ka postuar videon, një palë e personave të përfshirë në konflikt kanë qenë pushues nga Kosova, dhe sipas saj ky është një diskriminim ndaj tyre.

Nuk kanë munguar as komentet e shumta në video, ku shprehen se plazhi i Shqipërisë duhet braktisur sa më parë: