Kryetari i Shoqatës Tirana, Tafaj: Teatri, goditje për shkatërrimin e qëndrës historike

Nga Arben Tafaj, kryetar i shoqatës Tirana

Goditja per shkaterrimin e qendres historike po varros Sahatin e Tiranes, me nje ndertim qe rrezon te gjithe genjeshtrat me te cilat u prezantua dhe u miratua projekti.
Nese ne sot po luftojme per Teatrin Kombetar, kjo dmth se pertej betejave qe kemi humbur si qytetare dhe si organizata te vetedijes kolektive, ne nuk pranojne te humbim luften.

Fatin e nje kombi e shkruan vendosmeria e njerezve per te mbrojtur identitetin e tyre. Ky eshte casti yne!