Si të mbroni lëkurën tuaj nga rrezet e diellit

Ekspozimi i tepruar ndaj rrezeve ultravjollcë të diellit jep dëmtime të menjëhershme në lëkurë, nëse ekspozimi në diell është i ekuilibruar, pra ashtu siç duhet dhe aq sa duhet, Dielli nuk është armik i shëndetit.