Nur | Çfarë ka ndodhur me gojën e Eva Mendes?

Eva Mendes(45)pothuajse nuk njihet fare në foton e postuar në Instagram: gjurmë nga Concealer, një maskë e shtrëmbër e buzëve dhe buzë super të fryra-gruaja e Ryan Gosling(38) postoi këtë selfie në Instagram dhe me siguri shokoi njërin apo tjetrin simpatizant të saj. “E hënë #kështu jam ngritur sot”, bën shaka ajo. Pastaj përgjigjet ajo vetë “Kjo është një maskë për buzët.Si majmun.”
Për këtë lloj maske kanë dobësi edhe koleget e saj aktore si Emma Stone(30) apo Reality-Queen Kim Kardashian(38). Ato shpjegojnë në rrjetin social se kjo maskë të jep buzë të buta, plot shkëlqim dhe të bukurua.