17 korrik 1915. Vritet Çerçiz Topulli, luftëtari i shquar i lirisë

17 korrik 1915
U pushkatuan nga malazezët në Fushën e Shtoit, Shkodër, Çerçiz Topulli, luftëtari i shquar i lirisë dhe i pavarësisë dhe Muço Qulli, politikan nacionalist, gazetar dhe botues i njohur.