Si u rrah Maks Velo për kundërshtimin e firmës së Ramës për godinën tek Stadiumi

Kur nisen te hidheshin themelet e godines disa kateshe tek sheshi Italia, Maks Velo hengri nje dajak nga ndertuesi. Historia urbane defton qe Rama i ish ankuar ndertuesit se Velo i vinte ne zyre cdo dite per ti thene qe mos t’ia jepte lejen. Ndertuesi e mori mesazhin, vazhdon historia, dhe i dha nje dajak Velos aq sa nuk thuhet. Kush te rreh te do!
Lus Zotin qe sot qe shembet e vjetra pasi ne krah eshte ngritur e reja, Maksi te mos kete fatin e para disa viteve. Pastaj per te fortet qe Lali Eri ua ben rrup sup jemi mesuar, i hoqi Shullazit piken e karburantit dhe i dha leje ndertimi!