PS çon në Kolegj 4 bashki për certifikimin e këshillave

Partia Socialiste ka dorëzuar në Kolegjin Zgjedhor katër padi për rezultatin e 30 qershorit. Mësohet se PS ka kërkuar nga Kolegji shpërndarjen e mandateve për 4 këshillat bashkiakë

Padia e Partisë Socialiste është për bashkitë: Ura Vajgurore, Konispol, Devoll dhe Kuçovë.

Partia Socialiste i kërkon Kolegjit Zgjedhor që të shprehet, pasi KQZ nuk mundi t’i shpërndajë mandatet.

Partia Socialiste do të dërgojë në Kolegjin Zgjedhor padi për të gjitha bashkitë e djathta.

Kryetarët e rinj të bashkive nuk nisin dot detyrën pa u betuar në këshillin bashkiak.