FAKTI | Bie serveri, shumë portale shqiptare jashtë funksionit


Serveri i disa prej portaleve në vend ka rënë rreth mesditës së sotme, duke bërë që këto faqe ëebi të jenë jashtë funksioni për disa minuta.

Argjirolajm.net ka vëzhguar disa nga këto portale, dhe sikurse shikohet nga fotot e mëposhtme, ato janë jashtë funksioni.

Duke filluar që nga Syri, Opinion, Panorama, BalkanWeb, Lapsi etj, kanë qënë jashtë funksioni rreth orës 13:00