24 vjet nga Masakra e Srebenicës, Haradinaj: Sot Kosova është me popullin e Bosnjës!

Nga Ramush Haradinaj.

Në 24 vjetorin e Masakrës së Srebrenicës, nderojmë me respekt mijëra viktima civile, fëmijë, gra, të moshuar, njerëz të pafajshëm dhe të pambrojtur. Kjo masakër, na e kujton një epokë të errët dhe një akt barbar të një regjimi mizor.

Masakra në Srebrenicë dhe vrasjet tjera masive në Ballkan nga regjimi i Millosheviqit dhe vartësve të tij, mbeten njolla të pa shlyera në ndërgjegjen e njerëzimit, derisa nuk vendoset drejtësia e munguar.

Sot, Kosova është me popullin e Bosnjës, me familjet dhe dhimbjen e tyre!